Onyx szépségszalon

 
A fodrászat galériához
Tekintse meg a fodrászat képeit a galériánkban!

Fodrászat

Fodrász szalonunk felöleli a szakma összes szolgáltatását. Foglalkozunk alkalmi frizurák készítésével, fonatokkal, kontyokkal. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő frizura, szín, alkalmi frizura megválasztásában. Ha felkeltettük kíváncsiságát, tekintse meg galériánkat, ahol munkáinkkal ismerkedhet meg.

Fodrász szolgáltatásaink

Férfi-, női-, gyermek fodrászat, alkalmi frizurák

Fodrász szolgáltatásainkról bővebben

Célunk, hogy Vendégeink kellemes, baráti hangulatot találjanak nálunk, hogy az itt eltöltött idő vidám színfoltja legyen a mindennapoknak. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő frizura, szín kiválasztásában.

Ars poétikánk, hogy Vendégeink tökéletes megelégedettséggel és a harmónia érzésével távozzanak üzletünkből. Szeretnénk rátalálni az egyéniségüknek legmegfelelőbb fazonra, mely kiemeli a mindenkiben rejlő természetes szépséget. Ebben van segítségünkre az Alfaparf, Yellow és a Kemon professzionalizmusa és minőségi termékeinek széles választéka.

Szárítás, frizura készítés

A szalonban a hajszárítás természetesen a hajmosást is magában foglalja. A szárítás során figyelembe vesszük Vendégünk egyéniségét, hogy maximálisan tudjon azonosulni a frizurával. Egy jól beszárított haj jobbá teheti közérzetünket és egész napunkat egyaránt. Megtisztítjuk a mindennapi szennyeződésektől a hajat és a fejbőrt, természetesen a hajtípusnak megfelelő samponnal. Vendégeink nagyon kedvelik a vizes fejmasszázst, ahol olyan hajápoló anyagokkal történik a masszázs, melyek hajszálaikat újra életre keltik. A hajápolás után kiválóan formázhatóvá válik a haj.

Hajvágás

A haj egészségét megőrizendő, minimum 2 havonta ajánlott egy frissítő hajvágás. Ez idő alatt a haj elveszíti formáját, tartását, egészségét. A külső hatások által okozott sérüléseket érdemes kezelni, de nem elég a hajápolók használata. Külső hatások lehetnek például: a napsütés, víz, nem megfelelő otthoni kezelés, festés, hajvasaló használata. Ezeket a sérüléseket csak hajvágással lehet helyrehozni.

A hajvágás megkezdése előtt megbeszéljük a Vendég elképzelését a frizuráról. Eközben hajdiagnosztikát végzünk, aminek célja, hogy a haj állapotát felmérjük. Figyelembe vesszük az arcformát, a forgók állását és a haj roncsoltságát valamint a Vendég egyéniségét. Vendégeinket az otthoni hajápoláshoz szükséges tanácsokkal is ellátjuk.

A hajat típusának megfelelő samponnal megmossuk, majd utókezelésként balzsamot vagy pakolást viszünk fel a hajra. A hajmosás után a vendéggel megbeszéltek alapján levágjuk a haját majd formára szárítjuk.

Alkalmi frizurák, esküvői frizurák, kontyok

Legyen az esküvő, érettségi, szalagavató vagy farsangi bál, Ön van a középpontban .Ezért nagyon fontos, hogy megjelenése tökéletes legyen. Szépségszalonunkban lehetősége nyílik frizurájának, sminkjének és körmeinek a legszebbé varázsolására szakembereink által.

Legyen az alkalmi, esküvői frizura, akár professzionális konty, egyszerű feltűzés, összetett fonás, vagy gyöngyökkel, tűkkel, virágokkal, csillámmal, tollal, szalaggal díszített hajköltemény - fodrászaink a maximumot hozzák ki hajából.

A tökéletes alkalmi frizura készítés szigorú szabálya, hogy még időben felkeressen minket, hogy az egyéniségéhez, ruhájához, alkalomhoz illő frizurát megbeszéljük és az esemény előtt próbát csináljunk. Ekkor még lehetőségünk van változtatni, illetve a díszítést konkretizálni. Bármit megvalósítunk az Ön kívánsága szerint.

Alfaparf fodrászat

Képzelje el, hogy a festett haj színe intenzív, élénk és természetes marad a következő hajfestésig! Az Alfaparf vegyészei rátaláltak a megoldásra! A fodrásztársadalomnak nagy igénye volt a nívós, jó minőségű és mind emellett mindenki számára elérhető fodrászanyagra. Egyenesen Milánóból érkezett a megoldás.

Az oldal tetejére